Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Terapie pentru seniori

Terapie pentru seniori

Pret 120 - 140 lei

Contactati-ma!

Raluca Ignat Psiholog clinician autonom, Psihoterapeut de cuplu si familie

Cand? Luni - Sambata

Unde? Sector 3, Bucuresti

Una dintre etapele firesti ale vietii, batanetea, vine insotita de numeroase schimbari in plan biologic, fizic, dar si psihologic si emotional. Miscarile incetinesc, se instaleaza lentoarea. Organele functioneaza si ele mai lent, la fel si creierul.

Uneori poate sa apara uitarea, la varste inaintate. Daca pierderile de memorie nu sunt insotite de alte simptome care sa interfereze cu desfasurarea activitatilor zilnice, uitarea ar putea sa nu puna probleme. Sunt insa si situatii in care piererile de memorie reprezinta primul simptom al unor afectiuni neurodegenerative.

De asemenea, odata cu inaintarea in varsta, cu pensionarea, cu iesirea din roluri care aduceau satisfactie, valorizare, pot sa apara complexe de inferioritate, scaderea stimei de sine, anxietate, insotita sau nu de atacuri de panica, depresie.

Toate acestea se pot trata cu ajutorul unui psiholog cu experienta in lucrul cu persoane varstnice.

Prin intermediul experientei acumulate in cadrul sutelor de ore de terapie cu persoane varstnice, cu sau fara dizabilitati, va pot ajuta sa restabiliti echilibrul in viata dumneavoastra!

Raluca Ignat

Psiholog clinician autonom acreditat de Colegiul Psihologilor

Psihoterapeut de cuplu si familie

Consilier pentru dezvoltare personala, autor

Despre mine

Tot pentru a veni in intampinarea nevoilor seniorilor, am creat la Clinica Serenity din Bucuresti programul „Ingrijeste-ti creierul”. In cadrul acestui program organizez evaluari psihologice complexe si terapii de grup pentru persoanele care vor sa previna instalarea afectiunilor neurodegenerative si terapii de grup pentru persoane cu dementa, forma usoara si moderata.

Lucrez cu seniori cu tulburari de somatizare si afectiuni conice in scopul gasirii echilibrului psihic si emotional necesar unei functionari optime pana la varste inaintate.

„Mama mea uita des, nu mai era atenta la ce spuneam, era mai mereu trista. Citisem despre dementa la persoanele varstnice si am dus-o la o evaluare psihologica la doamna Ignat. Psihodiagnosticul a stabilit ca nu era vorba despre ce imi imaginam eu, dar avea depresie. Am fost uimita sa aflu cum se simtea in interior fara ca eu sa pot observa. Cu ajutorul terapiei se simte mai bine, este din nou aproape de mine.”

Anisoara

„Batranetea nu este sfarsitul, ci mai degraba inceputul unui nou mod de a privi viata prin intermediul experientei acumulate.”

Deschide sufletul by Psiholog Raluca Ignat – Fericirea vine din interior

Image

Seniorii sunt daruri pline de binecuvantare!