Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Articole in presa

Aceasta este o pagina dedicata articolelor pe care le-am publicat in presa online. Consider ca este important ca informatiile sa ajunga la cat mai multe persoane si imi doresc, prin ceea ce scriu, sa ajut oamenii sa inteleaga importanta sanatatii psihice si a solicitarii ajutorului specializat atunci cand se confrunta cu diverse probleme de ordin psihic sau emotional.

 

Intr-un interviu acordat revistei Formula AS am adus in atentia cititorilor lupta pacientilor cu dementa si a familiilor acestora cu boala:

https://www.formula-as.ro/2019/10/29/raluca-ignat-psiholog-clinician-si-psihoterapeut-sistemic-bolnavul-cu-alzheimer-este-o-fiinta-umana-cu-demnitate-si-trebuie-tratat-cu-respect/

 

Despre ce este depresia sezoniera si cum se manifesta aflati din acest articol pe care l-am scris pentru Revista Avantaje:

https://www.avantaje.ro/articol/ce-este-depresia-sezoniera

 

Se vorbeste putin despre ea, dar afecteaza tot mai multe femei. Aflati ce este Tulburarea disforica premenstruala din articolul pe care l-am scris aici:

https://www.avantaje.ro/articol/ce-este-tulburarea-disforica-premenstruala

Lupta pacientilor cu cancerul nu este usoara, de aceea psihoterapia este un element cheie ce ajuta la sustinerea bolnavului oncologic si la accesarea solutiilor si resurselor proprii. Cititi ce am scris aici:

https://www.avantaje.ro/articol/379819

 

Se spune ca frica de a se expune in public este resimtita, pentru persoanele care sufera de fobie sociala, mai puternica decat frica de moarte. Totul despre fobia sociala in articolul pe care l-am scris tot pentru Revista Avantaje:

https://www.avantaje.ro/articol/378339

 

Frica si anxietatea se pot confunda, dar ele nu inseamna acelasi lucru. Invata cum sa faci diferenta intre ele din articolul pe care l-am scris aici:

https://www.avantaje.ro/articol/teama-frica-anxietate-invata-sa-faci-diferenta-intre-ele

Cand spunem Tulburare de stres posttraumatic consideram ca e ceva ce li se poate intampla altora, nu noua. Ei bine, veti fi surprinsi sa aflati mai multe despre aceasta tulburare din urmatorul articol:

https://www.avantaje.ro/articol/la-ce-pericol-te-expui-atunci-cand-urmaresti-imagini-socante-la-tv-uite-de-ce-ar-trebui-sa-eviti-aceste-programe

 

Despre pericolul expunerii excesive in social media aflati din articolul urmator:

https://www.avantaje.ro/articol/te-expui-prea-mult-in-social-media-iata-consecintele

 

Un articol in care am descris etapele prin care trece o persoana diagnosticata cu cancer si cum sa isi gaseasca puterea sa mearga mai departe:

https://www.avantaje.ro/articol/ce-faci-cand-afli-ca-ai-cancer-afla-cum-sa-ti-gasesti-puterea-sa-lupti

 

Modul in care un copil este educat ii va influenta intreaga viata. Despre lectiile importante pe care un copil este bine sa le cunoasca am scris aici:

https://www.avantaje.ro/articol/lectiile-de-viata-pe-care-copilul-tau-trebuie-sa-le-cunoasca

 

Mi s-a cerut parerea, in calitate de psiholog, in legatura cu un caz de interes public:

https://www.avantaje.ro/articol/ce-l-a-determinat-pe-ionel-marcel-lepa-sa-se-spanzure-iata-ce-spune-psihologul